Certified coach. Free intake.

What others say about Mr. Gulickx

Mr Gulickx (en), Paulkoek

Maarten bleef rustig luisteren en gaf vooral heldere en positieve feedback. Dat maakte dat ik de dingen weer kon scheiden en met een zekere rust kon gaan bouwen aan een nieuwe invulling.

Mr Gulickx (en), 2017 01 06 Photo 00000104

Maarten helpt zodat ik mijn dromen kan najagen. Ik leer mijn angsten en twijfels recht aan te kijken en niet uit de weg te gaan. Het is een proces waarbij ik door positiviteit mezelf heel en groot durf te dromen.

Mr Gulickx (en), Thomas 225X337

Thomas Spijkerman
directeur Circus Treurdier • persoonlijke coaching
Maarten heeft de bijzondere combinatie van een groot emphatisch vermogen en tegelijkertijd een zeer pragmatische instelling. Hierin communiceert hij altijd prettig, duidelijk, pro-actief en betrouwbaar.

Mr Gulickx (en), Elmer2

Elmer Oomkens
mede-eigenaar White Label Coffee Branderij & Cafe • business coaching

Maarten is origineel en scherp. Daarom zijn interacties met hem altijd waardevol. Tijdens ons traject is hij onmisbaar geworden. Hij helpt onze doelen scherp te houden en stappen te blijven zetten.

Mr Gulickx (en), 1416 Mr Style Frame02 Twee

Anoniem
Persoonlijke coaching
Doordat Maarten goed luistert, integer is en geen oordeel vormt, kon ik zonder schaamte mijn angsten en gedachten bespreken. Hij stelde de juiste vragen en gaf overzicht. Hij liet zien hoe spanning in het lichaam werkt en maakte mijn ‘probleem’ concreet. 

Mr Gulickx (en), Madeleine

Madeleine Sars
fotograaf • business coaching

Maarten coacht met oprechte aandacht, humor en scherpe vragen. Samen bespreken we mijn doelen en hoe deze te behalen. We tackelen mijn (onbewuste) struikelblokken en onderstrepen mijn talenten.

Mr Gulickx (en), Petephilly

Pete Philly
Artiest • Persoonlijke coaching
Maarten Gulickx destilleert meteen een super helder plan van aanpak aan de hand van de wervelstormen in mijn hoofd. Dat maakt hem onmisbaar.

Mr Gulickx (en), Arvid

Arvid Silos
Eigenaar ABOSS • business coaching & persoonlijke coaching

Maarten heeft een onderscheidende impact gegeven aan het succes van mijn bedrijf. Als adviseur heeft Maarten een enorme waarde gehad voor mijn groei en succes. Zowel persoonlijk als bedrijfsmatig.

Mr Gulickx (en), Samuel Dunkel

Samuel Dunkel
Eigenaar Dunkel Design • businesscoaching via skype

Maarten helpt mij via skype sessies om overzicht te houden en prioritering te geven aan planning, acquisitie en implementatie van nieuwe werkmethodes. Hij dwingt me op een positieve manier om het beste uit mijzelf te halen.